5 gratis tips over content creëren

5 gratis tips over content creëren

e-book

Wil jij van content creëren weer een feestje maken?

 

Maar zie je er nu nog als een berg tegenop?

 

Dan heb ik 5 gratis tips over content creëren die ervoor gaan zorgen dat jij content maken weer als een feestje gaat zien zodat je er niet langer tegenop ziet om jouw verhaal te vertellen.

Download hier gemakkelijk jouw 5 gratis tips over content creëren

Wie is Yvette Smit?

Yvette Smit, woonachtig in Amersfoort, getrouwd met Fons & mama van Jip & Mees. Wij wonen bij het centrum samen met onze 60 kamerplanten. Van die hobby heb ik ook een baan gemaakt; met Pucks Planten geef ik workshops over kamerplantenverzorging.

 

In mijn vrije tijd drink ik graag een goed glas wijn, terwijl ik geniet van een heerlijk diner in één van de Amersfoortse restaurants. Of lekker op stap gaan met de kids en door de dierentuin of in één van de natuurgebieden rondom Amersfoort struinen. Is het een regenachtige dag? Geef mij dan een goed Engelstalig boek én een kop warme chocomel met marshmallows en je hoort of ziet mij niet meer!

 

Sinds 2020 heb ik mijn eigen onderneming als Virtual Assistant Yvette Smit en doe ik waar ik in loondienst altijd al goed in was; mijn helicopter view inzetten om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

 

Daarnaast ben ik enorme fan van educatie. Ik leer je graag nieuwe dingen, zoals ik die mijzelf ook aangeleerd heb. Denk hierbij aan Canva, WordPress, Elementor en Content Creatie. Door hier een workshop of cursus over te volgen bij mij, hoef jij niet de tijd te investeren die ik heb geïnvesteerd! 

Contentspecialist Yvette Smit biedt jou 5 gratis tips over content creëren aan