Loop jij vast op Social Media?

Boek een Contentcall

Als jij even niet meer weet hoe je verder moet op Social Media, ben ik graag het steuntje in je rug!

 

In een contentcall van 45 minuten pakken we datgene op waar jij op vast loopt.

 

Je bepaalt zelf waar ik jou mee help.

Virtual Assistant Amersfoort Yvette Smit belt met een opdrachtgever

Wat is een contentcall?

Heel simpel: het is een eenmalig digitaal overleg waarin ik volledig tot je beschikking sta. In ons overleg hebben we het over datgene waar jij op vastloopt in je Social Media.

Denk bijvoorbeeld aan:

En zo kun je vast nog andere dingen bedenken waar jij meer over wil weten. Waar je een steuntje in de rug bij nodig hebt.

 

Je hebt alle vrijheid om zelf te bepalen waar jij het over wil hebben, wat je wil bespreken en/of wat je wil dat ik doe. 

Kosten: 79 euro

exclusief btw

Wat kan ik verwachten?

Nadat je de contentcall aangekocht hebt, krijg je een e-mail van mij. Daarin staan nog wat vragen die ik graag beantwoord zie, zodat we écht stappen kunnen maken in ons overleg.

 

Ik wil bijvoorbeeld van te voren je website en je Instagram profiel bekijken. Zodat ik een gedegen voorbereiding kan doen en vragen kan opstellen. Ik kijk graag alvast verder dan de vragen die jij misschien hebt. Een ander ziet altijd meer dan jij zelf ziet. Daarnaast heb ik al meerdere ondernemers geholpen om zichzelf sterker neer te zetten op Social Media, met in het bijzonder Instagram.

 

In de e-mail vind je ook een link naar Calendly. Daarmee plan jij gemakkelijk een afspraak in die ook voor jouw agenda goed past.

 

Tijdens onze call bespreken we alles wat jij wil, zolang het binnen de tijd past 😉. Ik help je op dat gebied waar jij het echt nodig hebt. En vaak geef ik je tips over onderwerpen waar je zelf nog niet aan gedacht had!

Contentcall met Yvette Smit is altijd heel waardevol

Ik heb niet genoeg aan een Content Call....

Als jij het gevoel hebt dat een content call niet voldoende is in wat je zoekt, bied ik je graag één van mijn andere Social Media diensten aan. Kijk bijvoorbeeld eens bij het Accountability Plan. Hierin plannen we iedere maand een afspraak en ben ik de stok achter de deur om ervoor te zorgen dat jij je content online zet. In ons maandelijkse overleg mag jij mij weer alles voorleggen waar je tegenaan loopt.

 

Vind je online zichtbaar zijn juist lastig omdat je weinig houvast hebt? Dan kunnen templates je een uitkomst bieden. Sharon kan dit nog beter zeggen dan ik dat zelf kan:

 

Yvette heeft mij geholpen met mijn social media angst 🙈 Ik zie er altijd zo tegenop om een post te maken.. het schrijven gaat nog, maar al het andere vind ik niks. Dankzij Yvette heb ik nu zoveel verschillende templates (en in mijn eigen huisstijl!) dat ik alleen nog maar hoef te schrijven. Dat neemt echt een grote stress factor weg. Mijn feed ziet er straks een stuk beter uit! De samenwerking was gezellig maar ook productief en met prachtige producten die ook echt bij mij passen. Dankjewel!!

 

Liever helemaal niet zelf hoeven schrijven? Dan kan ik jouw Social Media ook volledig uit handen nemen. Stuur mij een mail op mail@yvettesmit.nl en we gaan kijken wat het beste bij jou past.

 

En vooral even weten hoe ik zelf online zichtbaar ben? Check mijn Instagram!