Stralen op Instagram?

Kies voor Instagram Templates

Een mooie feed op jouw Instagram profiel zorgt ervoor dat alles wat jij doet er meteen een stuk professioneler uitziet.

 

Wist je dat een groot deel van opdrachtgevers eerst naar jouw Instagram profiel kijken voordat ze met je aan de slag gaan? 

 

Je wil daar dus een goede indruk maken. Niet alleen op de inhoud, nee het moet er ook goed uit zien. 

Contentspecialist Yvette Smit maakt Instagram Templates op maat

Ga ook van dit:

Naar dit:

Instagram feed met templates
Content Specialist Yvette Smit legt uit wat Instagram Templates zijn (2)

Instagram Templates?

Al op school zag ik een patroon. Voor de toets haalde ik een 4. De opgelegde kennis kon ik nooit zo goed herhalen. Maar voor het verslag over hetzelfde onderwerp? Daar kreeg ik een 8 of een 9 voor. 

 

Het was niet alleen de inhoud die ik beter wist te produceren in een verslag, het was ook hoe het verslag er uit zag.

 

Krijg jij 2 samenwerkingsvoorstellen en ziet de ene er uit als een Word kladje en de ander als een kloppend geheel vanuit Canva? Dan weet ik al welke van die twee jouw voorkeur heeft. 

 

Hoe je jouw diensten of producten presenteert, hoe jij jezelf presenteert, hoe jouw Social Media Feed er uit ziet, doet er toe!

 

Dus wil jij een mooie consistente – op elkaar afgestemde – feed? Dan zijn Instagram Templates precies wat jij nodig hebt. 

Kosten: 129 euro

exclusief btw

Wat kan ik verwachten?

Nadat je de aankoop hebt gedaan, krijg je van mij direct een e-mail met meer vragen over jouw stijl. Wat vind je mooi? Wat trekt je aan?

 

Daarnaast wil ik natuurlijk je website en je huidige Instagram account bekijken. Om inspiratie op te doen, om te zien wie je bent en wat je doet. 

 

Daarna hebben we een voorbereidende call van zo’n 15 minuten. Daarin bespreken we wat jouw wensen zijn, wat je graag terugziet in jouw templates. 

 

Met jouw input ga ik aan de slag. Na enkele dagen heb ik je templates klaar en kun jij je feedback geven. Ik doe de laatste aanpassingen zodat jij helemaal happy bent. 

 

In jouw pakket krijg je:

Je krijgt de templates in Canva zodat je daarna alle vrijheid hebt om ze echt te gebruiken.

 

Veranderen je huisstijl kleuren? Dan pas je dit ook gemakkelijk zelf aan in je eigen templates.

Contentcall met Yvette Smit is altijd heel waardevol

Voorbeelden van Post Templates

Reviews

Shar-On-It Instagram template voorbeeld met review

Yvette heeft mij geholpen met mijn social media angst 🙈 Ik zie er altijd zo tegenop om een post te maken.. het schrijven gaat nog, maar al het andere vind ik niks. 


Dankzij Yvette heb ik nu zoveel verschillende templates (en in mijn eigen huisstijl!) dat ik alleen nog maar hoef te schrijven. Dat neemt echt een grote stress factor weg. Mijn feed ziet er straks een stuk beter uit! 


De samenwerking was gezellig maar ook productief en met prachtige producten die ook echt bij mij passen. Dankjewel!!

Ik wil meer dan alleen mooie templates

Als jij het gevoel hebt dat je aan alleen toffe templates niet voldoende hebt, kijk dan eens bij één van mijn andere Social Media diensten

 

Denk bijvoorbeeld aan het Accountability Plan. Hierin plannen we iedere maand een afspraak en ben ik de stok achter de deur om ervoor te zorgen dat jij je content online zet. In ons maandelijkse overleg mag jij mij alles voorleggen waar je tegenaan loopt.

 

Of misschien wil jij gewoon eenmalig tips over jouw Social Media. Dan is een contentcall misschien wel wat je zoekt. Ik sta 45 minuten lang tot je dienst en beantwoord al jouw Social Media vragen. We kijken bijvoorbeeld samen naar je uitstraling, je doelgroep, je teksten, bedenken haakjes of maken een start aan je contentplan. Het is helemaal aan jou, ik ben jouw sparringpartner.

 

Liever helemaal niet zelf hoeven schrijven? Dan kan ik jouw Social Media ook volledig uit handen nemen. Stuur mij een mail op mail@yvettesmit.nl en we gaan kijken wat het beste bij jou past.

 

En vooral even weten hoe ik zelf online zichtbaar ben? Check mijn Instagram!