Virtual Assistant in Amersfoort

Kennismaken met Yvette Smit

Yvette Smit, 36 jaar, mama van Jip & Mees, getrouwd met Fons, woonachtig in Amersfoort.

Virtual Assistant Amersfoort Yvette Smit met champagne
Virtual Assistant Amersfoort Yvette Smit kijkt je aan vanuit de Wintertuin in Baarn

Na ruim 15 jaar in loondienst gewerkt te hebben, heb ik in 2021 de stap gemaakt om alleen nog díe werkzaamheden uit te voeren waar ik gelukkig van wordt. Het ondersteunen van High End ondernemers, die al ver zijn met hun bedrijf maar nog verder willen groeien. Die meerdere bedrijven hebben, grote stappen willen zetten, vol ideeën zitten, maar dat niet alleen gedaan krijgen.

 

Die ondersteuning nodig hebben in de breedste zin van het woord en die op zoek zijn naar een sparringpartner. Een ondersteuner die hun bedrijf naar het volgende niveau tilt. Een Virtual Assistant die volledig gericht is op kwaliteit.

 

Dat is waar ik het beste tot mijn recht kom. Ik denk met je mee. Groots. En tegelijkertijd praktisch: hoe voeren we dit uit? Wat is er voor nodig? Zijn het werkzaamheden die ik – tegen mijn tarief – moet doen? Of kan ik een deel uitbesteden aan een andere VA? Waarbij jij alleen mij als contactpersoon hebt, maar je niet voor iedere (simpele) klus, het hoogste tarief hoeft te betalen.

 

Want ook dat kenmerkt mij. Ik ben open en eerlijk. Met mij aan je zijde heb je duidelijkheid in handen. Je weet precies waar je aan toe bent.

Zij gingen je voor

Zijn wij een match?

 

Ben jij benieuwd of wij een match zijn en wat ik voor jou kan betekenen?

 

Vul het formulier in en ik neem contact met je op!

Virtual Assistant Amersfoort Yvette Smit belt met een opdrachtgever