Samenwerken met
Yvette Smit

Welke mogelijkheden zijn er?

Close up van Yvette Smit

Ga direct naar:

Samenwerken moet leuk zijn. Het moet je meer brengen.

Tja, moeten.

 

Het is een woord waar ik niet van hou. Je moet namelijk maar weinig in het leven. Behalve jezelf leuk vinden.

 

Dat gaat je een heel stuk makkelijker af als jij dingen doet die jij leuk vindt, waar je hart sneller van gaat kloppen, waar jouw vuurtje van gaat branden, waar jij energie van krijgt.

 

En dat is ook zo met samenwerken. Partners die jij in je business toelaat, moeten een bijdrage leveren aan jou en jouw bedrijf. Alleen op die manier wordt en blijft jouw bedrijf je droombedrijf.

 

Als jij de juiste partners aantrekt:

En soms zie je even niet wat je nodig hebt, wat jou verder brengt, wat je wil bereiken of heb je behoefte aan de ‘hoe kom ik daar?’.

Dan heb jij een partner nodig.

Een ervaren manager die – tijdelijk – bij jou instapt om samen met jou je business te analyseren. Waar liggen jouw kansen en mogelijkheden? Hoe ga je die bereiken? Waar mag jouw focus en energie naartoe om de beste resultaten te behalen?

 

Dit pakken we samen op in een 1:1 call of in het Boost Your Business traject.

 

 

Is het vooral jouw online aanwezigheid die je wil vergroten?

 

Dan heb jij meer aan een exclusieve contentdag. Een dag waarin we jouw bedrijf onder de loop nemen. Jouw unieke aspecten eruit pikken en samen een contentplan opstellen. Inclusief visuals en teksten.

 

Je bent direct klaar om jouw socials in te plannen na deze dag.

 

 

Of heb je juist een ervaren rechterhand nodig die uitvoerende taken van je overneemt?

 

Dan kijk ik of ik – en mijn team – deze werkzaamheden van jou over kunnen nemen.

 

 

Twijfel je of we een match zijn of welke dienst het beste bij jouw behoefte past? Stuur dan vrijblijvend een whatsapp bericht naar mij, dan kijken we samen wat het beste bij jou past. Of plan een vrijblijvende kennismakingssessie in van 30 minuten.