Hulp bij jouw Social Media?

Zichtbaar zijn zonder moeite!

Laat het team van Yvette Smit Agency jou helpen met jouw Social Media. Door het van jou over te nemen, door je accountability buddy te zijn of door je met een Content Call op weg te helpen!

Social Media uitbesteden betekent zichtbaar zijn zonder zorgen
Contentspecialist Yvette Smit over Social Media Pakketten

Zichtbaar zijn op Social Media. Als ondernemer weet je écht dat het anno 2023 er bij hoort als je een eigen bedrijf hebt. Maar dat betekent niet dat je het leuk vindt of dat het je makkelijk afgaat. 

 

Je kunt het zelf doen, of zelf leren (kijk dan vooral bij de online cursus Moeiteloos Content Creëren). Maar soms is het gewoon niet jouw ding. Zie je er tegenop. Houdt het je tegen om verder te groeien als ondernemer. Omdat je de druk voelt van het online zijn, zonder dat je daar energie van krijgt.

 

En we weten allemaal dat jij als ondernemer maar een beperkte hoeveelheid energie hebt. Die energie zet je het beste in om datgene te doen wat alleen jij kan binnen je bedrijf.

 

Voor al het andere werk – en daar hoort content maken voor Social Media ook bij! – kun je iemand anders vragen. Laat het team van Yvette Smit Agency jouw content overnemen. Zodat jij alleen nog maar hoeft te reageren op de DM’s en de reacties die je ontvangt!

 

Je hoeft het niet alleen te doen.

Mogelijkheden

We kunnen op verschillende manieren samenwerken. Hieronder vind je een overzicht van mijn diensten en mogelijkheden.

 

Een contentcall of een accountability plan kun je direct aankopen. Na aankoop kun je direct een moment inplannen.

 

Voor de pakketten stem ik altijd van te voren af of er een klik is. Voordat we samen gaan werken, spreken we eerst telefonisch of digitaal af. We kijken waar je behoeften liggen, wat je zoekt, wat ik voor je kan doen. Pas als we beiden enthousiast zijn, gaan we over tot een samenwerking.

 

Alle prijzen hieronder zijn exclusief 21% btw.

Contentcall

€ 79

Instagram
Canva Templates

€ 129

Accountability
plan

Volledige Social Media Ondersteuning

Prijs afhankelijk van je wensen

Social Media
Pakket S

€ 299

Social Media
Pakket M

€ 499

Social Media
Pakket L

€ 699

Wil jij meer dan ondersteuning op je Social Media? Wil jij je website bijvoorbeeld een update geven, je processen stroomlijnen, je diensten naar een hoger niveau tillen of simpelweg zorgen dat al het extra werk wat er binnen je bedrijf ligt gedaan wordt?

 

Kijk dan eens of je behoefte hebt aan een samenwerking met mij als Virtual Assistant. Of bekijk mijn eigen Instagram pagina om meer te zien van wat ik doe en hoe ik dat doe.