Virtual Assistant Amersfoort

Dé VA die jouw bedrijf naar het volgende niveau tilt.

Yvette Smit is dé Virtual Assistant die niet alleen de praktische zaken uitvoert, maar ook met jou meedenkt over hoe je jouw bedrijf naar het volgende niveau krijgt.

 

Kritisch, eerlijk, recht-door-zee.

Virtual Assistant Amersfoort Yvette Smit

Het is tijd voor jouw volgende stap.

En die stap zet jij niet alleen. Jij bent de ziel van je bedrijf, diegene waar het bedrijf om draait. Zonder jou, is er geen bedrijf. 

 

Maar betekent dit dat je ook alles alleen moet doen?

 

Dat je je eindeloos bezig moet houden met mailfunnels? Met het bedenken van een goede lead magnet? Met het beantwoorden van e-mails? Het inboeken van facturen? Het ontwerpen van je website? Het updaten van je blog?

 

Het is maar een kleine greep uit de werkzaamheden die Yvette Smit Agency voor jou over kan nemen. In jouw stijl. Jouw visie. Want dat is waar het om draait, in jouw bedrijf.

Virtual Assistant Yvette Smit uit Amersfoort drinkt koffie

Niet alles alleen doen, betekent niet direct alles uit handen geven.

Want jij als ondernemer houdt altijd de touwtjes in handen als het gaat om jouw eigen onderneming. En dat hoort ook zo toch? Dus nee, ik stap niet in en neem alles van je over. Maar ik ondersteun je wel, alleen of met mijn team. Net wat het beste bij jou past.

 

Want jij wil groeien als ondernemer, jij wil je bedrijf verder ontwikkelen. Je wil een nieuwe dienst, of een nieuw product lanceren. Je wil je bestaande dienst of product verder verbeteren. En dat kan je niet altijd alleen. Dat kan je niet altijd zelf.

 

Dat is het moment dat ik – en mijn team – instappen. Dat we samen met jou gaan kijken waar jouw grootste pijnpunt ligt. Vaak is dat niet eens wat je van tevoren dacht. Ik hou je accountable, zorg ervoor dat je op koers blijft, terwijl je tegelijkertijd alle vrijheid hebt en houdt in je eigen onderneming.

 

Jij bepaalt de koers, ik help je eraan vasthouden.

En dat doe ik door praktisch werkzaamheden uit handen te nemen, maar ook door je klankbord te zijn. Door samen met jou door processen te lopen en te kijken waar het beter en efficiënter kan. Dat doe ik als Virtual Assistant vanuit Amersfoort, maar we kunnen ook af en toe op locatie afspreken.

 

Schakelen gaat soms net wat sneller als we in dezelfde ruimte zijn. Samen zijn we creatiever. Iemand – met ervaring – met je mee laten denken zorgt ervoor dat je sneller daar komt waar je wil zijn.

 

En het mooie is; als we samen zo’n creatieve brainstorm hebben gedaan, kun jij het los laten! Ik pak alle praktische werkzaamheden over die achter de schermen moeten gebeuren.

Wat ik voor andere opdrachtgevers doe

Ervaring heb je niet voor niets. Door iets vaker te doen wordt je er steeds beter in. Zo ook met Virtual Assistants.

Daarom schrijf ik hier niet wat ik kan, maar wat ik eerder heb gedaan. Zie het als een stukje Social Proof.

Flexibel

Op basis van jouw behoefte & aanvraag
70 per uur
  • Op basis van beschikbaarheid
  • Wekelijks opzegbaar
  • Wekelijkse facturatie
  • Geen opzegtermijn
  • Ideaal voor korte klussen

Abonnement

Vaste ondersteuning op maandbasis
65 per uur
  • Gegarandeerd aantal uur per maand
  • 1 maand proeftijd
  • Maandelijkse facturatie
  • 1 maand opzegtermijn
  • Ideaal als onderdeel van jouw team

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en exclusief onkosten.

Deze prijzen zijn alleen van toepassing op VA werkzaamheden, voor interim opdrachten en projecten kunnen andere tarieven gelden.